Fengersfors

Not Quite

Fabriksvägen 2, Bruket,
662 95 Fengersfors

Visa på karta
Not quite
Not quite

Om oss:

NOT QUITEs överordnade målsättning är att skapa bra förutsättningar för konsthantverkare och konstnärer och stärka dem i sin yrkesutövning. Föreningen skall verka på flera varandra kompletterande områden för att öka försörjningsmöjligheterna för konsthantverkare och konstnärer.

Not Quite riktar sig till yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare men fungerar även som en plattform för nyutexaminerade elever från i första hand konst- och designskolor.
Föreningen driver kollektivverkstädet och ger sina medlemmar möjlighet att hyra plats i verkstäder för metallbearbetning och smide, trä, keramik, foto och digital bildbearbetning. Det finns även ett växande antal sommar- och helårsateljéer på området som medlemmar kan hyra.
Not Quite ger medlemmar tillgång till olika typer av utställningslokaler på bruksområdet och anordnar varje år ett flertal medlemsutställningar både i Sverige och utomlands.
Not Quite erbjuder att administrera medlemmars uppdrag, arrangerar projekt och arbetar aktivt med att förmedla uppdrag.

Genom att skapa ett starkt ”varumärke” och genom gemensam marknadsföring och försäljning hjälper föreningen medlemmarna att nå publik och uppdragsgivare. Medlemmarna får tillgång till föreningens omfattande nätverk och andra medlemmarn kompetens och yrkeserfarenhet.
En spännande arbetsmiljö och inspirerande kontakt med andra konstnärer är andra viktiga aspekter av det Not Quite erbjuder.

Utrustning:

Fler verkstäder:

Kollektiva
konstnärs-
verkstäders
Riksorganisation

Med stöd av
Sidan skapad av Andreas Palm Österberg